STEAKHOUSE/PIZZERIA OSDORP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3796 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse/Pizzeria Osdorp. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 10:28 Mijn bestelling, dat bedoeld was voor mijn vader van 72 jaar en dochter van 1,5 jaar, kwam pas na 2 uur. Het eten was koud en droog begreep ik. Dat weet ik uit eigen ervaring ook. Ik heb besloten om hier niet meer te bestellen, wel evt afhalen.
26 mei 2024 om 9:44 Ze zijn me drinken vergeten en hebben het nooit meer gehaald of geld terug gegeven. Niet netjes
25 mei 2024 om 18:50 Heerlijk eten
21 mei 2024 om 20:43 Bestelling kwam pas na 2 uur aan. Pizza’s waren hard en koud. Persoon aan de telefoon vond het blijkbaar lastig om mee te werken.
21 mei 2024 om 10:23 De pizza was lekker krokant en warm.
19 mei 2024 om 1:05 Lekker warm en snel bezorgd!
17 mei 2024 om 16:02 Pizza en burgers waren weer super lekker!
16 mei 2024 om 21:34 Altijd tevreden vaste klant
14 mei 2024 om 22:25 Eten kwam veelste laat aan. Bij aankomst was de eten koud kip te taai frietjes slap zelfs 1 ster is te veel.
12 mei 2024 om 11:07 Eten koud, geen vork, geen servetten.
8 mei 2024 om 10:11 Helemaal top!
7 mei 2024 om 1:30 Heb me drinken niet gekregen en ze nemen niet op